Φιλοδοξία μας είναι να μεταδώσουμε στον κόσμο της Θεσσαλονίκης,
την αγάπη και το πάθος μας για το χορό!

Η σχολή μας υπό την διεύθυνση της Ευαγγελίας Αφροδίτης Πολυνάκη, ξεκίνησε τη δράση της στη Θεσσαλονίκη το 1995. Στην αρχή ως Gene Kelly, αργότερα Dance Club International και τέλος από το 2009 ως σήμερα με την επωνυμία Dance Stage.

Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να μεταδώσουμε στον κόσμο της Θεσσαλονίκης την αγάπη και το πάθος μας για το χορό! Κοντά μας θα ανακαλύψετε τη μαγεία του και διασκεδάζοντας θα αναπτύξετε τις χορευτικές σας ικανότητες. Θα αποβάλλετε το στρες, θα αυξήσετε την αυτοπεποίθηση σας και παράλληλα τις κοινωνικές σας επαφές.

Ο κύκλος των προγραμμάτων μας περιλαμβάνει διάφορα είδη χορού (Latin, Standard, Modern, Contemporary, Hip Hop, Zumba…) και διακρίνεται σε 3 βασικά επίπεδα (κοινωνικό, επαγγελματικό και αθλητικό επίπεδο). Η ακαδημαϊκή χρονιά αρχίζει 1 Σεπτεμβρίου και τελειώνει 30 Ιουνίου. Εγγραφές γίνονται όλο το χρόνο και απευθυνόμαστε σε όλες τις ηλικίες από 3,5 χρονών και άνω.

Οι δάσκαλοι της σχολής μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι επαγγελματίες, με εκατοντάδες ώρες προπόνησης και συνεχούς ενημέρωσης μέσω σεμιναρίων για τις νέες εξελίξεις σε όλα τα είδη χορού. Έχουν τις γνώσεις, την εμπειρία, την ικανότητα, την αφοσίωση και το πάθος να σας κάνουν το είδος χορευτή που θέλετε να γίνετε.

Ο ΧΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΕΧΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ… Ο ΧΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!

Η σχολή χορού Dance Stage στη Θεσσαλονίκη, σας περιμένει στην Αιγαίου 80 Καλαμαριά.
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινές 11:00-23:00 και Σαββατοκύριακα 10:00-22:00.

Γιατί Dance Stage;

Καθημερινά μαθήματα

Έχουμε τμήματα καθημερινά και το Σαββατοκύριακο,  για να ικανοποιήσουμε όλες τις ανάγκες σας.

Έμπειροι εκπαιδευτές

Το προσωπικό μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες χορευτές και χορογράφους.

Events & parties

Εξασκηθείτε στο χορό διασκεδάζοντας στις εκδηλώσεις και τα πάρτι μας!

Συνεχείς διακρίσεις

Το Dance Stage συμμετέχει σε διοργανώσεις χορού, έχοντας κατακτίσει πολλές διακρίσεις!

Χαρούμενοι μαθητές

Για μας ο χορός είναι χαρά και αυτή τη χαρά μεταδίδουμε σε εσάς!

    Προβολή Τμημάτων Χορού

Τι λένε για τη σχολή οι μαθητές μας;

Μ.Π.

Σοβαρότητα και Επαγγελματισμός!

Η σοβαρότητα και ο επαγγελματισμός στην εκπαίδευση σπανίζουν στην εποχή μας. Η σχολή χορού Dance Stage όμως, πληρεί όλες τις προϋποθέσεις. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την πρόοδο της κόρης μου, γι' αυτό και παραμένουμε στη σχολή 5 χρόνια!!!

Δ.Π.

Φιλικό Περιβάλλον & Εξειδικευμένο Προσωπικό!

Το φιλικό και χαρούμενο περιβάλλον μαζί με το εξειδικευμένο και ευγενικό προσωπικό της σχολής, είναι αυτο που σε κάνει να συνεχίζεις χορεύεις. Μία από τις καλύτερες σχολές χορού, την συνιστώ σε καθένα λάτρη του χορού!

DANCE IS THE NEW SEXY